Slovenija
118 ogledov

Pixmania se umika iz Slovenije

pixmania Žurnal24 main
Kriza je iz Slovenije pregnala največjega spletnega prodajalca elektronskih izdelkov.

Največji evropski spletni prodajalec elektronskih izdelkov svojih produktov ne bo več dostavljal v Slovenijo, nas je obvestil bralec. "Adijo, najcenejši nakup,“ je še dodal in razložil, da je preko omenjene strani že večkrat iz tujine naročil izdelke, ki so prišli v treh dneh, in to "po zelo konkurenčni ceni“.

Na Pixmanio smo naslovili vprašanje, zakaj so se odločili za umik. "Težka ekonomska situacija nas je v to odločitev prisilila. Na žalost svojih izdelkov ne bomo več dobavljali v Slovenijo,“ so za nas razložili in dodali, da bodo k nam dostavili le še čakajoča naročila. Garancije in podpora za stranke pa bodo veljali tudi v prihodnje.

Komentarjev 6
  • Erika Brecelj 19:28 29.marec 2013.

    Pixmania je nastala na podlagi Pixxass, zaradi lažjega zavajanja kupcev. Pixxass je odlična spletna prodajalna, ki deluje še danes, ampak je v Slovenijo prenehala prodajati nekje leta 2008. Pixmania je pa zgolj nategunska firma. Samo poglejte si na eBay kakšne ...prikaži več nizke ratinge imajo in koliko negativnih komentarjev in ocen. Navdušenci nad tehnično robo, le-to večinoma kupujemo iz Avstrije in Nizozemske pa tudi Nemčija pride velikokrat v poštev. Pri nas pohlepnost trgovcev in višina marž ne pozna meja in kdor kupi doma, veliko izgubi.

  • YaKo 18:49 29.marec 2013.

    Zanimivo; koliko solidnejših trgovcev je že zaprlo vrata pri nas, pa niso bili deležni žurnalove pozornosti.

  • erikkk 17:17 29.marec 2013.

    Boh jih odnesi ...