PL: Kriva napačna datoteka

Foto: Domen Mavrič
Foto: Domen Mavrič
Za napačna imena nastopajočih na festivalu Pivo in cvetje je kriva "povsem banalna tehnična napaka", so sporočili iz Pivovarne Laško. V tiskarno je šla namreč pomotoma datoteka z delovno verzijo.
Oglej si celoten članek

"Zaradi povsem banalne tehnične napake – zamenjave datoteke s pregledanim in odobrenim tekstom s tisto z delovno verzijo, ki je bila poslana v tiskarno, je prišlo do neljubih napak pri nekaterih imenih najbolj atraktivnih izvajalcev na letošnjem 47. Pivu in cvetju," so za zurnal24.si povedali v Pivovarni Laško.

Za napako so se izvajalcem že opravičili. V Pivovarni Laško so ob tem še dodali, "da se je napaka pripetila zgolj na foliji za šestorček, ki pa je bila natisnjena v zelo majhni seriji".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • jst
    15:47 29. Junij 2011.

    to se mi pa mal čudn zdi pa sem prepričan da sem napisal da se bolj splača vlagati v pivovarno …

  • 14:44 29. Junij 2011.

    samo da je pivicka..jebes napise..

  • jst
    12:43 29. Junij 2011.

    Sam tujcu je ne prodati je verjetno ena redkih proizvajalcev katerega se splača reševati bistveno bolj kot GRAD

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.