Planica čaka izvedeniško mnenje

Foto: Žurnal24 Tako naj bi bila v skladu z idejno zasnovo po prenovi videti Bloudkova velikanka
Nordijski center. Začetek gradnje zamuja zaradi revizije. Jelko Gros optimističen glede izvedbe del.
Oglej si celoten članek

Kranjska Gora. “Predsednica revizijske komisije ne verjame šestim gradbenim podjetjem in je zahtevala izvedeniško mnenje,” je zamude pri začetku gradnje nordijskega centra Planica pojasnil vodja projekta Jelko Gros.

Meni, da je časa dovolj, saj lahko gradijo tudi pozimi: “Če ne bo šlo 1. decembra, bomo pa spomladi skakali na novih skakalnicah.” Na včerajšnji predstavitvi projekta pa je Gros na vprašanje občinskih svetnikov o morebitnih drugih postopkih, ki bi pospešili začetek del v Planici, dejal, da se niso odločili za postopek na upravnem sodišču, da se ne bi s tem postopki še zavlekli.

Gradnja skakalnega dela 42 milijonov evrov vrednega nordijskega centra Planica se bo začela še letos, prihodnje leto naj bi zgradili osrednji večnamenski objekt smučarskotekaškega centra s startno-ciljnim poligonom, ki bo poleti služil tudi kot nogometno igrišče, preostali tekaški del pa leta 2013. Kot najpomembnejši problem pred morebitnim prvenstvom pa so svetniki izpostavili cesto od Hrušice proti 
Planici

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.