Pločevina preplavila Slovenijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenske ceste je pred zadnji vikend pred božičem preplavila pločevina. Promet je povečan tudi na mejnih prehodih. Vozite strpno in previdno.
Oglej si celoten članek

Trenutno je zaradi prometne nesreče zaprta cesta Zg. Brnik - Cerklje na Gorenjskem, pri Cerkljah. Gost promet z zastoji je na dolenjski avtocesti med priključkom Obrežje in MP Obrežje, kjer je zastoj dolg kar tri kilometre. Podobno je tudi na glavni cesti Podlehnik - mejni prehod Gruškovje.

Zastoji na mejnih prehodih

Čakalne dobe so tudi na mejnih prehodih pri izstopu iz države. In sicer na mejnem prehodu Obrežje morajo osebna in tovorna vozila čakati eno uro, na Dobovcu 45 minut, na Gruškovju osebna 20 minut, tovorna pa eno uro. Na mejnem prehodu Starod 30 minut.

Zaradi povečanega števila tovornih vozil je oviran promet na pomurski avtocesti pred priključkom Pince v smeri Madžarske, tovorna vozila pa izločajo na podravski avtocesti pred počivališčem Dravsko polje smer Ptuj, poroča Prometno-informacijski center.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.