Plohe, ki so zajele Slovenijo, prinesle tudi sneg

Foto: Profimedia
Po večjem delu države so se danes pojavljale posamezne plohe. Ponekod je močno snežilo.
Oglej si celoten članek

Za danes popoldne so bile napovedane krajevne plohe, ki naj bi se pogosteje pojavljale na območju Julijskih Alp. Deležni smo jih bili v večjem delu države, pri tem pa je ponekod ob močnejših plohah tudi snežilo. 

Portal Neurje.si poroča o močnem sneženju, ki je popoldne zajelo Postojno. Dokaz so objavili vremenoslovci pri Ciklon.si. Ponekod na zahodu države je močnejše plohe spremljala tudi sodra. 

xxx

Napoved Adijo jasnina, prihaja pravo aprilsko vreme

Kako kaže prihodnje dni?

V prihodnjih dneh bodo dežniki obvezna oprema. Jutri bo po večjem delu države zmerno do pretežno oblačno, že v četrtek pa bo deževalo. V petek bodo padavine na vzhodu in ob morju večinoma ponehale, drugje pa se bodo še pojavljale. 

Video Ljudje so lahko samo nemočno gledali

Svet Accuweather: Čaka nas ekstremna pomlad

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.