Po avtocesti divjal s hitrostjo skoraj 200 km/h

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Prehitra vožnja ga bo stala 9 kazenskih točk in 1200 evrov.
Oglej si celoten članek

Iz Postaje prometne policije Celje so sporočili, da so včeraj okoli 6. ure zjutraj na avtocesti izvajali meritve hitrosti z video nadzornim sistemom Provida 2000. Na odseku avtoceste med Celjem in Dramljami so 38-letnemu vozniku, doma iz območja Policijske uprave Maribor, izmerili hitrost 198 km/h. Vozniku so izdali plačilni nalog v viši 1.200 evrov ter izrekli 9 kazenskih točk. 

V Mariboru te dni poostren nadzor 

Da v času med 1. in 7. aprilom na območju Policijske uprave Maribor sodelujejo pri izvajanju poostrenih aktivnosti za zmanjšanje problematike hitrosti v cestnem prometu, pa so sporočili iz tamkajšnje policijske uprave. Dodajajo, da neprilagojena hitrost še vedno predstavlja najpogostejši vzrok prometnih nesreč s hujšimi posledicami. Pri izvajanju teh aktivnosti na območju Policijske uprave Maribor posebno pozornost namenjajo nadzoru hitrosti v cestnem prometu. Zato bodo v nedeljo, 7. aprila, med 12. in 19. uro izvedli poostren nadzor cestnega prometa s področja hitrosti po metodologiji Veriga, kjer na določenem območju postavijo več radarjev, so še sporočili.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.