Po dolenjski avtocesti 290 km/h

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Včeraj okoli 19. ure so policisti Postaje prometne policije Novo mesto z video nadzornim sistemom Provida ugotovili, da je državljan Bosne in Hercegovine iz smeri Novega mesta proti Obrežju na razdalji sedmih kilometrov vozil s povprečno hitrostjo 236,43 km/h.
Oglej si celoten članek

Kršitelj je v razgovoru s policisti povedal, da je na delu dolenjske avtoceste pred kontrolo policistov avtomobil Porsche panamera vozil tudi s hitrostjo 290 km/h.

Foto: Žurnal24 main Provida Nekaj po polnoči so na istem odseku izmerili hitrost vozniku osebnega avtomobila Mercedes benz.

Voznik iz Turčije je vozil s povprečno hitrostjo 232 km/h. Z enako povprečno hitrostjo je vozil tudi voznik osebnega avtomobila BMW iz Nemčije.

Kršiteljem so policisti izdali plačilni nalog v višini 1200 evrov in jim izrekli po devet kazenskih točk.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:48 10. Avgust 2015.

    Dober avto, ni kaj.

  • 14:14 10. Avgust 2015.

    Po zakonu ni predvidena zaplemba avtomobila, če voziš 300km/h po AC v Sloveniji.<br />Če bi takšen ali podobno težak prekršek …

  • No to je pa čudno. Pričakoval bi zaplembo avtomobila. Recimo če pozabiš vozniško ti zaplenjo avto a ni tak? Če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.