Po napadu Andrejka danes v domovini

Foto: Jan Krstovski
Foto: Jan Krstovski
Nesrečni novinar Leon Andrejka, ki jo je v četrtek skupil na gostovanju nogometašev Maribora v Sevilli, se danes vrača v domovino.
Oglej si celoten članek

Kakšne so posledice poškodb, ki jih je novinar Športnega programa TV Slovenija Leon Andrejka v andaluzijski prestolnici, bodo pokazale šele nadaljne natančne preiskave v Sloveniji, so sporočili iz nacionalke.

Na incident se je odzval tudi generalni direktor RTV Slovenija Marko Filli. "Iskreno obžalujem in obsojam včerajšnji napad na ekipo RTV Slovenija v Sevilli. Ne pomnim, da bi bil do sedaj med opravljanjem svojega dela napaden kdor koli izmed sodelavcev RTV Slovenija. Leonu Andrejki želim čimprejšnje okrevanje.

Zahvala Mariborčanom

"Upam in želim, da Leon ni utrpel kakšnih hujših  poškodb, psihične posledice tega dogodka pa bo vsa trojica zagotovo še dolgo občutila. Vsem, ki so izrazili želje za čimprejšnje okrevanje, se iskreno zahvaljujemo, predvsem pa gre zahvala za vso pomoč in podporo veleposlaniku RS v Španiji, gospodu Aljažu Gosnarju in predstavnikom NK Maribor," se je za podporo zahvalil odgovorni urednik športnega programa Mile Jovanović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.