Slovenija
163 ogledov

Po napadu Andrejka danes v domovini

Sevilla Maribor Evropska liga šestnajstina finala mesto zbiranje katedrala Viole Jan Krstovski
Nesrečni novinar Leon Andrejka, ki jo je v četrtek skupil na gostovanju nogometašev Maribora v Sevilli, se danes vrača v domovino.

Kakšne so posledice poškodb, ki jih je novinar Športnega programa TV Slovenija Leon Andrejka v andaluzijski prestolnici, bodo pokazale šele nadaljne natančne preiskave v Sloveniji, so sporočili iz nacionalke.

Na incident se je odzval tudi generalni direktor RTV Slovenija Marko Filli. "Iskreno obžalujem in obsojam včerajšnji napad na ekipo RTV Slovenija v Sevilli. Ne pomnim, da bi bil do sedaj med opravljanjem svojega dela napaden kdor koli izmed sodelavcev RTV Slovenija. Leonu Andrejki želim čimprejšnje okrevanje.

Zahvala Mariborčanom

"Upam in želim, da Leon ni utrpel kakšnih hujših  poškodb, psihične posledice tega dogodka pa bo vsa trojica zagotovo še dolgo občutila. Vsem, ki so izrazili želje za čimprejšnje okrevanje, se iskreno zahvaljujemo, predvsem pa gre zahvala za vso pomoč in podporo veleposlaniku RS v Španiji, gospodu Aljažu Gosnarju in predstavnikom NK Maribor," se je za podporo zahvalil odgovorni urednik športnega programa Mile Jovanović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.