Po nesreči je skril štirikolesnik in nastavil motor

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Triindvajsetletnik, ki je v soboto povzročil prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval njegov sopotnik, naj bi priredil kraj nesreče. S kraja je najprej pobegnil, štirikolesnik, s katerim sta padla, pa je zamenjal z motorjem.
Oglej si celoten članek

Na Policijski upravi (PU) Celje zaradi varstva osebnih podatkov informacij o povzročitelju nesreče ne dajejo. So pa navedli, da policisti še preiskujejo okoliščine prometne nesreče, ki se je zgodila minulo soboto popoldne na lokalni cesti zunaj naselja Šentilj pod Turjakom.


Ko so prišli policisti, tam ni bilo štirikolesnika

Prometno nesrečo je povzročil 23-letni voznik štirikolesnika, v nesreči pa je bil huje poškodovan 36-letni sopotnik, ki so ga reševalci kmalu po nesreči odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je ostal na zdravljenju. Na PU Celje navajajo tudi, da ko so policisti prišli na kraj prometne nesreče, tam ni bilo več štirikolesnika, udeleženega v prometni nesreči.

Policisti še vedno zbirajo obvestila v smeri povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti ter morebitne zapustitve poškodovanca po prometni nesreči. "Vsa zbrana obvestila bodo pripomogla k razjasnitvi okoliščin prometne nesreče, na podlagi katerih bomo izvedli ustrezen ukrep," so zapisali na PU Celje in dodali, da policisti ne izključujejo možnosti prireditve kraja prometne nesreče.

Pripeljal motor, da bi bilo videti, da je padel sam

Večer pa danes poroča, da je povzročitelj kraj prometne nesreče zapustil, prav tako je s kraja nesreče odpeljal štirikolesnik. Naslednje jutro je nato sam prišel na slovenjgraško policijsko postajo, kjer so policisti opravili vse potrebne postopke. Po navedbah Večera policisti zbirajo podatke o za zdaj še neznanih ljudeh, ki so po prometni nesreči priredili kraj nesreče. Tja so namreč pripeljali neregistrirano kolo z motorjem, da bi bilo videti, da je bil 36-letnik v prometni nesreči udeležen sam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:26 10. Avgust 2013.

    Seveda, mularija je bila prej na šrangi, tam sigurno niso pili sok. Nato so bili še v gostilni. Ko je …

  • 20:55 8. Avgust 2013.

    Sodnica dovoli svojemu sinu , da zavestno krši cestnoprometne zakone , pa kljub temu , da Slovenjegraški POLICAJI to dobro …

  • 16:32 8. Avgust 2013.

    Kolikor sem bral drugje je 36-letnik eno uro ležal poškodovan oz. v nezavesti, preden so poklicali prvo pomoč. Pa mati …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.