Slovenija > Črna kronika
186 ogledov

Po nesreči je skril štirikolesnik in nastavil motor

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Triindvajsetletnik, ki je v soboto povzročil prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval njegov sopotnik, naj bi priredil kraj nesreče. S kraja je najprej pobegnil, štirikolesnik, s katerim sta padla, pa je zamenjal z motorjem.

Na Policijski upravi (PU) Celje zaradi varstva osebnih podatkov informacij o povzročitelju nesreče ne dajejo. So pa navedli, da policisti še preiskujejo okoliščine prometne nesreče, ki se je zgodila minulo soboto popoldne na lokalni cesti zunaj naselja Šentilj pod Turjakom.


Ko so prišli policisti, tam ni bilo štirikolesnika

Prometno nesrečo je povzročil 23-letni voznik štirikolesnika, v nesreči pa je bil huje poškodovan 36-letni sopotnik, ki so ga reševalci kmalu po nesreči odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je ostal na zdravljenju. Na PU Celje navajajo tudi, da ko so policisti prišli na kraj prometne nesreče, tam ni bilo več štirikolesnika, udeleženega v prometni nesreči.

Policisti še vedno zbirajo obvestila v smeri povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti ter morebitne zapustitve poškodovanca po prometni nesreči. "Vsa zbrana obvestila bodo pripomogla k razjasnitvi okoliščin prometne nesreče, na podlagi katerih bomo izvedli ustrezen ukrep," so zapisali na PU Celje in dodali, da policisti ne izključujejo možnosti prireditve kraja prometne nesreče.

Pripeljal motor, da bi bilo videti, da je padel sam

Večer pa danes poroča, da je povzročitelj kraj prometne nesreče zapustil, prav tako je s kraja nesreče odpeljal štirikolesnik. Naslednje jutro je nato sam prišel na slovenjgraško policijsko postajo, kjer so policisti opravili vse potrebne postopke. Po navedbah Večera policisti zbirajo podatke o za zdaj še neznanih ljudeh, ki so po prometni nesreči priredili kraj nesreče. Tja so namreč pripeljali neregistrirano kolo z motorjem, da bi bilo videti, da je bil 36-letnik v prometni nesreči udeležen sam.

Komentarjev 4
  • metalec 11:26 10.avgust 2013.

    Seveda, mularija je bila prej na šrangi, tam sigurno niso pili sok. Nato so bili še v gostilni. Ko je šofer povzročil nesrečo, so sopotnika očitno odpisali in se šli prirejanja dejanskih dejstev. Kolikor je znano in kakor se govori ...prikaži več naj bi bili starši in kolegi na prizorišču pred prihodom policije. Bo pa to težko dokazati, če bodo vsi tiho, saj ne verjamem, da bodo pluvali v lasten krožnik. In kot kaže se je mali potem, ko se je streznil prikazal na policiji. Vsaj izpita mu ne bodo vzeli. Če so mu starši pomagali pri skrivanju, ko je policija iskala malega najverjetneje ne bomo nikoli izvedeli. Dejstvo je, da je 36 letnik v zelo kritičnem stanju in ni mi jasno kako so ga morali toliko časa pustiti ležati in krvaveti, da so šele po kakih 45 minutah poklicali na pomoč. Ja, no saj vemo, prej je bilo treba skriti štirikolesnik, pripeljati štirko, po brisati stare sledi in naredi nove sledi zaviranja. Saj se vse ve, vprašanje je kdo se upa javno povedati predvsem policiji in nato sodišču.

  • Žurnalček 20:55 08.avgust 2013.

    Sodnica dovoli svojemu sinu , da zavestno krši cestnoprometne zakone , pa kljub temu , da Slovenjegraški POLICAJI to dobro vedo , ne urepajo niti proti vozniku , niti proti sodnici-mami. No sedaj ko je pa prišlo do šlamastike , ...prikaži več zdaj se bodo pa delali pametne eden čez drugega. No upam , da bodo mater fliknel iz državne pravne službe !

  • KOJAK 16:32 08.avgust 2013.

    Kolikor sem bral drugje je 36-letnik eno uro ležal poškodovan oz. v nezavesti, preden so poklicali prvo pomoč. Pa mati - sodnica tega motenega 23-letnika je bila na kraju nesreče pred policisti.