Nove podrobnosti o požaru bloka, iz katerega so evakuirali 93 ljudi

Foto: Ljubljanska gasilska brigada Foto: Ljubljanska gasilska brigada
Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so včeraj preko dneva opravili ogled kraja požara stanovanjskega bloka v Ljubljani. O dogodku sta bila obveščena preiskovalna sodnica in tožilec.
Oglej si celoten članek

Po do sedaj zbranem, je bil center požara na enem izmed balkonov v 6. nadstroplju, sam vzrok za požar pa še ni znan.

V požaru sta pogoreli dve stanovanji, balkon tretjega in del ostrešja bloka. Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša za več 100.000 evrov.

Zaradi posledic požara je pomoč v Kliničnem centru Ljubljana iskalo pet oseb. Ena oseba je utrpela hude poškodbe (njegovo življenje je ogroženo), 4 osebe pa so pomoč iskale zaradi vdihavanja ogljikovega monoksida. Slednji so že izpuščeni iz zdravniške oskrbe.

Mstna občina Ljubljana je do sedaj poskrbela za nastanitev petih oseb in sicer v dveh hotelih, v nadaljevanju pa tudi išče rešitve za njihove daljše začasne nastanitve.

Policisti v zvezi požara nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri podanih sumov kaznivega dejanja Povzročitve splošne nevarnosti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:04 21. April 2019.

    A vas v šoli niso učili , ko opisujete resničen dogoden najprej poveste KJE se je zgodilo , KDAJ se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.