Slovenija > Črna kronika
2056 ogledov

Nove podrobnosti o požaru bloka, iz katerega so evakuirali 93 ljudi

1/2
Ljubljanska gasilska brigada
Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so včeraj preko dneva opravili ogled kraja požara stanovanjskega bloka v Ljubljani. O dogodku sta bila obveščena preiskovalna sodnica in tožilec.

Po do sedaj zbranem, je bil center požara na enem izmed balkonov v 6. nadstroplju, sam vzrok za požar pa še ni znan.

V požaru sta pogoreli dve stanovanji, balkon tretjega in del ostrešja bloka. Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša za več 100.000 evrov.

Zaradi posledic požara je pomoč v Kliničnem centru Ljubljana iskalo pet oseb. Ena oseba je utrpela hude poškodbe (njegovo življenje je ogroženo), 4 osebe pa so pomoč iskale zaradi vdihavanja ogljikovega monoksida. Slednji so že izpuščeni iz zdravniške oskrbe.

Mstna občina Ljubljana je do sedaj poskrbela za nastanitev petih oseb in sicer v dveh hotelih, v nadaljevanju pa tudi išče rešitve za njihove daljše začasne nastanitve.

Policisti v zvezi požara nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri podanih sumov kaznivega dejanja Povzročitve splošne nevarnosti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Žurnalček 13:04 21.april 2019.

    A vas v šoli niso učili , ko opisujete resničen dogoden najprej poveste KJE se je zgodilo , KDAJ se je zgodilo , KAJ se je zgodilo in ZAKAJ !!!!!!! V rit se zalete s takimi prispevki !