Po seriji ropov v Ljubljani 21-letnika ujela policija

Foto: PP center
Foto: PP center
Po seriji ropov v marcu in aprilu so policisti ujeli roparja, ki naj bi zamaskiran in s pištolo, v tem času izvedel štiri rope.
Oglej si celoten članek

Preiskovalni sodnik je včeraj za 21-letnega Ljubljančana, ki v preteklosti zaradi kaznivih dejanj še ni bil obravnavan, odredil hišni pripor. Policisti ga namreč sumijo, da je izvedel štiri rope, pri čemer je bil osumljeni zamaskiran, svoje grožnje pa je podkrepil s pištolo. Policisti so pištolo v postopku zasegli.

Osumljeni naj bi 15. marca dopoldne oropal kiosk na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Odtujil je približno 200 evrov gotovine. Čez pet dni naj bi 21-letnik z grožnjami od zaposlene v prodajalni na Prušnikovi ulici zahteval gotovino. Ukradel je okoli 100 evrov.

Ropar je ponovno udaril že čez dva dneva, ko je okoli 21. ure v gostinskem lokalu na Brilejevi ulici z grožnjami zaposleni odtujili nekaj deset evrov gotovine.

Naslednji rop naj bi 21-letnik izpeljal 26. aprila, in sicer v prodajnem kiosku na Prušnikovi ulici, od koder je ukradel okoli 500 evrov gotovine.

Za kaznivo dejanje ropa je zagrožena zaporna kazen od enega do desetih let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:26 26. Maj 2017.

    Upajmo , da ste mu na telefonu našli številke dilerjev !

  • 15:25 26. Maj 2017.

    Bavcar gre pa za 20 ukradenih milijonov in 1 mrd unicenja oz prodanega premozenja v tuje roke tudi za 5 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.