Po tej nesreči policisti iščejo voznika

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Na cesti Reteče - Jeprca se je zgodila huda prometna nesreča. Cesta bo zaprta še vsaj dve uri.
Oglej si celoten članek

Na cesti Reteče - Jeprca se je zgodaj zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila. Voznica osebnega avtomobila, ki je vozila proti Ljubljani, in voznik kombiniranega vozila, ki je vozil nasproti, sta silovito čelno trčila. V nesreči je bilo udeleženo še tretje vozilo, ki je peljalo za kombijem in je zaradi nesreče trčilo v njegov zadnji del. 

Voznica prvega vozila je utrpela hude telesne poškodbe. Poškodovan je tudi voznik kombija. Voznica tretjega vozila po podatkih policije ni telesno poškodovana. 

Policisti okoliščine nesreče še ugotavljajo in izvajajo aktivnosti. Voznik tovornega vozila – cisterne, ki so ga iskali s pozivom, se je sam javil policiji. Ugotovljeno je bilo, da se je nesreča zgodila še pred njegovim prihodom na kraj.

Policisti pa iščejo voznika domnevno svetlejšega Renault megana starejše izvedbe, ki je na kraju nesreče tik pred trčenjem iz smeri Jeprce proti Škofji Loki prehiteval druga vozila. Po nesreči je odpeljal v smeri Škofje Loke. O vozniku in njegovi morebitni vlogi za nastanek prometne nesreče policisti še zbirajo obvestila. 

Foto: PU Kranj prometne nesreča Jeprca - Kranj

Policisti prosijo voznika, ki je prehiteval, da se javi. Obenem prosijo priče nesreče, da se zaradi razjasnitve okoliščin čim prej javijo policiji na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200. 

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:18 4. Januar 2019.

    Morda bi tudi policija plačevala za pomoč občanov ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.