Slovenija > Črna kronika
5109 ogledov

Po tej nesreči policisti iščejo voznika

prometne nesreča Jeprca - Kranj PU Kranj
Na cesti Reteče - Jeprca se je zgodila huda prometna nesreča. Cesta bo zaprta še vsaj dve uri.

Na cesti Reteče - Jeprca se je zgodaj zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila. Voznica osebnega avtomobila, ki je vozila proti Ljubljani, in voznik kombiniranega vozila, ki je vozil nasproti, sta silovito čelno trčila. V nesreči je bilo udeleženo še tretje vozilo, ki je peljalo za kombijem in je zaradi nesreče trčilo v njegov zadnji del. 

Voznica prvega vozila je utrpela hude telesne poškodbe. Poškodovan je tudi voznik kombija. Voznica tretjega vozila po podatkih policije ni telesno poškodovana. 

Policisti okoliščine nesreče še ugotavljajo in izvajajo aktivnosti. Voznik tovornega vozila – cisterne, ki so ga iskali s pozivom, se je sam javil policiji. Ugotovljeno je bilo, da se je nesreča zgodila še pred njegovim prihodom na kraj.

Policisti pa iščejo voznika domnevno svetlejšega Renault megana starejše izvedbe, ki je na kraju nesreče tik pred trčenjem iz smeri Jeprce proti Škofji Loki prehiteval druga vozila. Po nesreči je odpeljal v smeri Škofje Loke. O vozniku in njegovi morebitni vlogi za nastanek prometne nesreče policisti še zbirajo obvestila. 

prometne nesreča Jeprca - Kranj | Avtor: PU Kranj PU Kranj

Policisti prosijo voznika, ki je prehiteval, da se javi. Obenem prosijo priče nesreče, da se zaradi razjasnitve okoliščin čim prej javijo policiji na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 10:18 04.januar 2019.

    Morda bi tudi policija plačevala za pomoč občanov ?