Po trčenju odšla neznano kam

Foto: Jure Tomc kolesarska steza
V trčenju kolesarja in peške se je hudo poškodoval kolesar. Peška poškodovanemu ni nudila pomoči in je odšla neznano kam.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila včeraj okoli 7.55 na Trgu OF v Ljubljani. Po do zdaj znanih podatkih je 55-letnik iz Ljubljane vozil kolo po kolesarski stezi ob desni strani ulice Trg OF iz smeri Miklošičeve ulice proti Resljevi cesti. Ko je pripeljal do naslova Trg OF 13 je na kolesarsko stezo pred njega stopila neznana mlajša peška (kršitev 95. člena zakona o varnosti cestnega prometa). Moški se je poskušal izogniti trčenju s peško, pri čemer je pri umikanju trčil v konstrukcijo bližnjega nadstreška, so sporočili s PU Ljubljana.

Neznana peška po trčenju poškodovancu ni nudila pomoči niti ni soudeležencu dala svojih podatkov. Po trčenju je odšla v smeri Resljeve ceste in nato neznano kam.

Moški je v prometni nesreči utrpel hude telesne poškodbe in je bil oskrbljen v ljubljanskem kliničnem centru.

Policija naproša vse očividce, da se zaradi razjasnitve okoliščin nesreče zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56, Ljubljana, oziroma pokličejo na eno izmed telefonskih številk Policije: 113, anonimni telefon 080 1200, Postajo prometne policije Ljubljana 01 58 38 820 ali podatke sporočijo na elektronski naslov ppp.pulj@policija.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.