Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Po trčenju odšla neznano kam

kolesarska steza Jure Tomc
V trčenju kolesarja in peške se je hudo poškodoval kolesar. Peška poškodovanemu ni nudila pomoči in je odšla neznano kam.

Nesreča se je zgodila včeraj okoli 7.55 na Trgu OF v Ljubljani. Po do zdaj znanih podatkih je 55-letnik iz Ljubljane vozil kolo po kolesarski stezi ob desni strani ulice Trg OF iz smeri Miklošičeve ulice proti Resljevi cesti. Ko je pripeljal do naslova Trg OF 13 je na kolesarsko stezo pred njega stopila neznana mlajša peška (kršitev 95. člena zakona o varnosti cestnega prometa). Moški se je poskušal izogniti trčenju s peško, pri čemer je pri umikanju trčil v konstrukcijo bližnjega nadstreška, so sporočili s PU Ljubljana.

Neznana peška po trčenju poškodovancu ni nudila pomoči niti ni soudeležencu dala svojih podatkov. Po trčenju je odšla v smeri Resljeve ceste in nato neznano kam.

Moški je v prometni nesreči utrpel hude telesne poškodbe in je bil oskrbljen v ljubljanskem kliničnem centru.

Policija naproša vse očividce, da se zaradi razjasnitve okoliščin nesreče zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56, Ljubljana, oziroma pokličejo na eno izmed telefonskih številk Policije: 113, anonimni telefon 080 1200, Postajo prometne policije Ljubljana 01 58 38 820 ali podatke sporočijo na elektronski naslov ppp.pulj@policija.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.