Po trku v drevo so ga morali rezati iz avta

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Škofjeloški policisti so v zadnjih štirih dneh obravnavali dve prometni nesreči, ki jima je botrovala neprilagojena hitrost.
Oglej si celoten članek

V petek popoldan, nekaj minut pred 15. uro, je v Grencu voznik zaradi neprilagojene hitrosti drsel po vozišču in bočno trčil v drevo. Na kraju so posredovali škofjeloški gasilci, ki so s tehničnim posegom pomagali pri reševanju voznika iz avtomobila. Odrezali so streho avtomobila in asistirali reševalcem Nujne medicinske pomoči Škofja Loka. Slednji so voznika na kraji oskrbeli in ga prepeljali v bolnišnico. Po podatkih policije se je voznik lahko telesno poškodoval. 

Foto: PU Kranj prometna nesreča

Druga nesreča se je zgodila v soboto popoldne ob 15.37 na regionalni cesti Selca-Dolenja vas. Vozilo je trčilo v konstrukcijo mostu in po trčenju zdrsnilo proti strugi potoka. Posredovali so gasilci PGD Škofja Loka in Selca. S tehničnim posegom so rešili poškodovanega voznika iz vozila, nudili pomoč reševalcem NMP Škofja Loka pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe. Kasneje so z avtodvigalom postavili poškodovano vozilo nazaj na cesto. Zaradi nesreče je bila cesta Železniki - DOlenja vas popolnoma zaprta skoraj eno uro. 

Policisti so pri vozniku opravili preizkus alkoholiziranosti, ki je dal pozitiven rezultat (0,30 mg/l). 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:34 19. Marec 2018.

    Tele dva ne bosta nikoli več divjala , kajti tisti siloviti zvok zvijanja pleha in trka ostane človeku v podzavesti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.