Po utopitvi obdukcija

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Bazen, v katerem se je utopil osemletnik, je bil globok le 1,3 metra. Odrejena obdukcija, ki jo bodo opravili v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Podrobnosti v zvezi z utopitvijo osemletnega dečka, ki se je zgodila včeraj v Termah Čatež, še niso znane. "Novo je le to, da so odredili sodno obdukcijo, ki bo opravljena v Ljubljani," nam je zjutraj povedala Alenka Drenik z novomeške policijske uprave.

Policisti so bili s tragičnim dogodkom seznanjeni včeraj okoli 14. ure. Kraj nesreče so si ogledali kriminalisti, okrožni državni tožilec in preiskovalni sodnik, ki okoliščine nesreče še ugotavljajo.

Po prvih ugotovitvah naj bi se otrok utopil v 1,3 metra globokem notranjem bazenu kopališča. Otroka so prisotni potegnili iz bazena in ga pričeli oživljati. Z oživljanjem so nadaljevali tudi v Zdravstvenem domu Brežice, vendar je kljub trudu reševalcev umrl. Policija je še potrdila, da je bil deček, ki je utonil, ruski državljan.

Po poročanju STA, je deček letoval s skupino ruskih otrok in staršev. Skupina ne glede na tragedijo nadaljuje z letovanjem po zastavljenem programu. Imajo tudi svojega psihologa, ki bo dodatno poskrbel za njihovo počutje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.