Počečkal plakat, išče ga policija

Foto: Dolenjski list
Foto: Dolenjski list
Novomeška policija išče neznanega storilca, ki je "popravil" napis na panoju "Svoboda Janezu Janši".
Oglej si celoten članek

V Kostanjevici na Krki so na zasebno zemljišče nasproti zdravstvenega doma že pred volitvami namestili reklamni pano "Svoboda Janez Janši". Pred dnevi je vsebino plakata neznani storilec "popravil".

Zaradi kršenja Zakona o varstvu javnega reda in miru (pisanje po objektih) v povezavi z 20. členom (vzbujanje nestrpnosti) neznanca išče policija. "Če ga bodo policisti našli, bodo zoper njega uvedli postopek," pojasnjuje Alenka Drenik z novomeške policijske uprave. Povedala je tudi, da bo policija lastnika zemljišča opozorila, naj pano z neprimerno vsebino odstrani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 08:25 8. Avgust 2014.

    in če ga dobijo.<br />bo zaradi tega sedel na dob-u in to na zaprtem oddelku!!???.<br />grem glavo stavit, da ne …

  • 08:18 8. Avgust 2014.

    pozdravljeni.<br />tole je res lepa.<br />je pa nekaj, če je ta izjava, katera je napisana gor (se opravičujem - popravljena) …

  • 07:57 8. Avgust 2014.

    Meni je pa npis zelo zelo všečen . Tak bi moral biti že v originalu !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.