Slovenija
26 ogledov

Počečkal plakat, išče ga policija

Počečkan reklamni pano Dolenjski list
Novomeška policija išče neznanega storilca, ki je "popravil" napis na panoju "Svoboda Janezu Janši".

V Kostanjevici na Krki so na zasebno zemljišče nasproti zdravstvenega doma že pred volitvami namestili reklamni pano "Svoboda Janez Janši". Pred dnevi je vsebino plakata neznani storilec "popravil".

Zaradi kršenja Zakona o varstvu javnega reda in miru (pisanje po objektih) v povezavi z 20. členom (vzbujanje nestrpnosti) neznanca išče policija. "Če ga bodo policisti našli, bodo zoper njega uvedli postopek," pojasnjuje Alenka Drenik z novomeške policijske uprave. Povedala je tudi, da bo policija lastnika zemljišča opozorila, naj pano z neprimerno vsebino odstrani.

Komentarjev 19
  • police 08:25 08.avgust 2014.

    in če ga dobijo.bo zaradi tega sedel na dob-u in to na zaprtem oddelku!!???.grem glavo stavit, da ne bo dolgo zunaj. banda

  • police 08:18 08.avgust 2014.

    pozdravljeni.tole je res lepa.je pa nekaj, če je ta izjava, katera je napisana gor (se opravičujem - popravljena) nestrpnost, kaj je potem svoboda janezu!!!!kakor je tale slika nekomu sporna je tudi druga različica sporna za koga drugega.<br ...prikaži več />lopovi sodijo v zapor, če pa se mene tiče bi uvedel sekanje rok za krajo. tega nobeden ne upa, ker bi bila cela slovenjija brez rok!!!

  • Žurnalček 07:57 08.avgust 2014.

    Meni je pa npis zelo zelo všečen . Tak bi moral biti že v originalu !