Podelitev nagrad netko 2011

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Znani dobitniki nagrade netko 2011, ki jo Gospodarska zbornica Slovenije podeljuje spletnim portalom v različnih kategorijah.
Oglej si celoten članek

Na Gospodarski zbornici Slovenije so bili na slavnostni prireditvi podeljeni slovenski spletni oskarji, nagrade netko 2011 za najboljšo poslovno in upravno spletno stran. Netko 2011 v kategoriji predstavitve podjetij s področij industrije, storitev, trgovine in financ si je prislužila spletna stran www.kozolci-kranj.si, v kategoriji predstavitve institucij s področij državne in javne uprave stran www.varninainternetu.si, v kategoriji mediji in informativni portali stran www.siol.net, v kategoriji spletne storitve www.moja-kosarica.si, v kategoriji produkti in blagovne znamke stran www.fonda.si ter v kategoriji najbolj prijazna spletna vsebina za otroke spletna stran www.cevko.si.

Poleg zmagovalcev v sedmih kategorijah sta si netka prislužili tudi agencija leta in najboljša stran po izboru uporabnikov – glas ljudstva. Lovoriko agencije leta si je letos nadela ekipa podjetja Hal interactive, ki je v skupnem seštevku zbrala največ točk, glas ljudstva pa je s 35 odstotki vseh glasov pripadel strani www.igre123.com izvajalca in lastnika Popcom d.o.o. V kategoriji Startup produkti, ki je bila letos predstavljena prvič, je svojega spletnega oskarja netko 2011 osvojila ekipa podjetja Teritorij s spletno stranjo oust.me.

Nagrado podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje za informatiko in telekomunikacije v sodelovanju z ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo ter Centrom za varnejši internet. Cilj nagrade je spodbujanje uporabe interneta kot komunikacijsko-poslovnega orodja in dvig kakovosti in inovativnosti spletnih rešitev na različnih tematskih področjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.