Slovenija
20 ogledov

Podelitev nagrad netko 2011

ženska, računalnik, internet Shutterstock
Znani dobitniki nagrade netko 2011, ki jo Gospodarska zbornica Slovenije podeljuje spletnim portalom v različnih kategorijah.

Na Gospodarski zbornici Slovenije so bili na slavnostni prireditvi podeljeni slovenski spletni oskarji, nagrade netko 2011 za najboljšo poslovno in upravno spletno stran. Netko 2011 v kategoriji predstavitve podjetij s področij industrije, storitev, trgovine in financ si je prislužila spletna stran www.kozolci-kranj.si, v kategoriji predstavitve institucij s področij državne in javne uprave stran www.varninainternetu.si, v kategoriji mediji in informativni portali stran www.siol.net, v kategoriji spletne storitve www.moja-kosarica.si, v kategoriji produkti in blagovne znamke stran www.fonda.si ter v kategoriji najbolj prijazna spletna vsebina za otroke spletna stran www.cevko.si.

Poleg zmagovalcev v sedmih kategorijah sta si netka prislužili tudi agencija leta in najboljša stran po izboru uporabnikov – glas ljudstva. Lovoriko agencije leta si je letos nadela ekipa podjetja Hal interactive, ki je v skupnem seštevku zbrala največ točk, glas ljudstva pa je s 35 odstotki vseh glasov pripadel strani www.igre123.com izvajalca in lastnika Popcom d.o.o. V kategoriji Startup produkti, ki je bila letos predstavljena prvič, je svojega spletnega oskarja netko 2011 osvojila ekipa podjetja Teritorij s spletno stranjo oust.me.

Nagrado podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje za informatiko in telekomunikacije v sodelovanju z ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo ter Centrom za varnejši internet. Cilj nagrade je spodbujanje uporabe interneta kot komunikacijsko-poslovnega orodja in dvig kakovosti in inovativnosti spletnih rešitev na različnih tematskih področjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.