Podizvajalci zahtevajo sestanek

Foto: Žurnal24 JSS MOL je v Celovških dvorih doslej oddal 297 neprofitnih najemnih stanovanj od
Podjetja, ki so sodelovala pri gradnji soseske Celovški dvori, so Vegradu, NLB in ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću poslala vabilo za takojšnji sestanek glede rešitve neplačanih obveznosti.
Oglej si celoten članek

Podjetja predlagajo sestanek še pred zdaj napovedanim za 2. junij. Poudarili so, da ne želijo, da bi kupci stanovanj čakali pred vrati in so pripravljeni ter usklajeni za takojšnji sestanek.

Podizvajalci se zavzemajo za skupna in ne individualna pogajanja z Vegradom, iz velenjskega gradbinca pa so sporočili, da so pripravljeni tudi na pogovore z Združenjem izvajalcev zaključnih del v gradbeništvu in da mediacije kot možne rešitve nastalih zapletov ne izključujejo.

Pod okriljem združenja se je sicer združilo več Vegradovih podizvajalcev, ki Vegradu ne želijo predati dokumentacije, potrebne za pridobitev uporabnega dovoljenja za stanovanja, dokler jim Vegrad ne poravna s pogodbami določenega plačila oziroma se z njimi dogovori za drugačne pogoje plačila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.