Podrobnosti grozljive nesreče na primorski AC: Otrok preminil, mama kritično

Foto: Epa Prometna nesreča Avstralija
V hudi prometni nesreči, ki se je v petek nekaj pred 15. uro zgodila na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko v smeri Ljubljane, je na kraju nesreče umrl otrok. Dve osebi sta huje poškodovani.
Oglej si celoten članek

V nesreči je voznik tovornega vozila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v osebni avtomobil voznice pred njim, otrok pa je bil potnik v tem vozilu.

Oba voznika sta se pred tem zaradi manjše prometne nesreče in zastoja ob njej umikala na odstavni pas, kjer je prišlo do trčenja.

Huje poškodovano 38-letno voznico so odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Njeno življenje je še vedno ogroženo. Prav tako je bil poškodovan še drugi otrok v osebnem vozilu, ki po prvih podatkih ni življenjsko ogrožen.

V nesreči 63-letni voznik tovornega vozila ni bil poškodovan.

 

* Fotografija je simbolična. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 03:58 11. Oktober 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

  • 20:00 27. September 2020.

    Pa ne moreš na AC bremzati , da obenem ne gledaš v retrovizor !!!!!!!!, Da je gledala bi videla , …

  • 17:09 26. September 2020.

    Kako odreagira sistem samodejnega zaviranja na vozilo, ki je v tem primeru za nami?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.