Podrobnosti nočne nesreče motoristov, voznik umrl, drugi hudo ranjen odšel...

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Zgodilo se je ob treh zjutraj, policist ju je poskušal ustaviti...
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči, ki se je okoli 3. ure zgodila na območju Orehovice v občini Zagorje ob Savi, sta bila udeležena motorista. Pri padcu z motorjem je eden umrl na kraju, drugega pa so odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana.

Po prvih ugotovitvah je znano, da sta se dve osebi na motorju peljali po regionalni cesti iz smeri Zagorja proti Trojanam, pri tem pa sta v kraju Orehovica, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padli, nato pa drseli po vozišču in trčili v nasip ob cesti.

31 letnik je na kraju nesreče umrl, 21 letnik pa je s kraja nesreče odšel peš in je bil kmalu izsleden v okolici. Mladenič je bil huje poškodovan, zato so ga odpeljali v UKC Ljubljana. "Policisti z ugotavljanjem okoliščin še nadaljujejo, saj trenutno še ni znano katera od navedenih oseb na motorju je vozila. Potrdimo pa lahko, da osebi med vožnjo nista uporabljali motoristične opreme in varnostne čelade," so popoldne sporočili s Policijske uprave Ljubljana ( PU Ljubljana). 

Policist ju je poskušal ustaviti

Pojasnjujejo še, da je policist na območju Zagorja nekaj minut pred nesrečo zaznal vožnjo dveh oseb na motorju, ki sta bili brez čelad in ju poskušal ustaviti. "Med ustavljanjem z modrimi lučmi so v isti smeri dohiteli še drugo motorno kolo, na katerem sta bili prav tako dve osebi brez čelad (ponesrečena motorista). Med vožnjo je policist oba motorja izgubil z vidnega polja in ju ni uspel ustaviti. Policist je z vožnjo nadaljeval, ter nato v kraju Orehovica naletel na nesrečo," neverjeni nočni dogodek, ko je terjal novo smrtno žrtev na naših cestah, opisujejo na ljubljanksi policijski upravi. Ob tem dodajajo, da osebi na motorju, ki ju je zaustavljal policist, še niso našli. 

Več okoliščin nesreče trenutno še ni pojasnjenih in znanih, zato intenzivna preiskava nesreče še vedno poteka, dodajajo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:25 30. November 2020.

    Kako ruknjen moraš biti , da pri napovedi sneženja , slane na ovinkih, ki so v stalni senci ali pa …

  • 21:03 29. November 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.