Pogorišče razkrilo skrivnost hiše

Foto: PU Novo mesto Pogorišče Foto: PU Novo mesto Pogorišče
V hiši v Brestanici je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi, ki je bila nameščena v kletnih prostorih, kjer je Koprčan gojil konopljo.
Oglej si celoten članek

Krški policisti so bili v noči na nedeljo obveščeni o požaru stanovanjske hiše v Brestanici. V požaru je zgorela notranjost hiše in del ostrešja. Po prvih ugotovitvah kriminalistov je bil vzrok požara nepravilno in nestrokovno nameščena električna napeljava v kletnih prostori, so sporočili s PU Novo mesto. 

Pogorišče odkrilo konopljo

Med ogledom so kriminalisti v kletnih prostorih hiše našli prirejen prostor za gojenje prepovedane droge, v katerem je bilo 50 posod s sadikami in oprema za gojenje konoplje.

Med preiskavo so ugotovili, da je kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog osumljen 59-letni moški z območja Policijske uprave Koper.

Policisti so mu že odvzeli prostost in ga pridržali. Ovadili ga bodo na pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.