Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Pogorišče razkrilo skrivnost hiše

Pogorišče
1/2
PU Novo mesto
V hiši v Brestanici je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi, ki je bila nameščena v kletnih prostorih, kjer je Koprčan gojil konopljo.

Krški policisti so bili v noči na nedeljo obveščeni o požaru stanovanjske hiše v Brestanici. V požaru je zgorela notranjost hiše in del ostrešja. Po prvih ugotovitvah kriminalistov je bil vzrok požara nepravilno in nestrokovno nameščena električna napeljava v kletnih prostori, so sporočili s PU Novo mesto. 

Pogorišče odkrilo konopljo

Med ogledom so kriminalisti v kletnih prostorih hiše našli prirejen prostor za gojenje prepovedane droge, v katerem je bilo 50 posod s sadikami in oprema za gojenje konoplje.

Med preiskavo so ugotovili, da je kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog osumljen 59-letni moški z območja Policijske uprave Koper.

Policisti so mu že odvzeli prostost in ga pridržali. Ovadili ga bodo na pristojno tožilstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.