"Pogrebnikov je veliko"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Moja kandidatura za predsednika države ne izhaja iz preteklosti, ampak iz pomena prihodnosti. je na današnjem taboru NSi v Ormožu povedal predsedniški kandidat in evropski poslanec Milan Zver.
Oglej si celoten članek

Milan Zver pravi, da je ponosen na to, da je njegova kandidatura skupna kandidatura SDS in NSi, vendar je sam ne razume strankarsko.

Dejal je, da je preteklost tista, ki nas določa, vendar je treba poudariti tisto, kar nas povezuje. Kot predsedniški kandidat Zver ocenjuje, da Slovenija mora biti prijazna država, v kateri bi bili vsi državljani prvorazredni.

Pogrebnikov je veliko

V svojem nagovoru je opozoril, da je danes veliko pogrebnikov, ki želijo pokopati evro in EU. Meni, da se moramo zavzemati za takšno EU, ki ne bo ječa narodov, temveč takšna organizacija, v kateri bi se vsaka članica uveljavila kot zrela članica.

"Prepričan sem, da jim ta igra ne bo uspela"

Ob robu tabora se je Zver odzval na sobotno izjavo predsednika Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića, da bo v zvezi s predsedniškimi kandidati "uporabil Lukšičev stavek, ki je med kandidaturo za predsednika stranke dejal, da je glas za Boruta Pahorja glas za Janeza Janšo".

Zver meni, da gre za dokaj neprijetno strateško igro, ki pomeni poriniti Pahorja na desno in s tem njemu odvzeti kisik oziroma politični prostor. "Ampak jaz sem prepričan, da jim ta igra ne bo uspela. Slovensko volilno telo je že tako izobraženo, usposobljeno, ima določene izkušnje, da na tako velike 'štose' ne bo nasedlo," je še dejal Zver.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:34 29. Julij 2012.

    Zver: Pogrebnikov je veliko.<br /><br />Če sem zlobna, potrebujemo samo še truplo.

  • 21:36 10. Junij 2012.

    Lavdan tis cepec, kakšne kvasiš in kaj pripisuješ Zveru. To lahko piše samo model, ki mu je mati partija oprala …

  • 20:06 10. Junij 2012.

    Pogrebnik Zver bi pokopal Slovenijo ne evro. Naredil bi iz Slovenije vatikansko provinco. Spreobrnjenim komunistom ne gre zaupati, ker se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.