Pogrešajo Petra, je vozil on?

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
S PU Ljubljana so sporočili, da pogrešajo 26-letnega Petra Vodenika iz Litije. Domnevno naj bi bil vpleten v hudo prometno nesrečo, v kateri sta v soboto zjutraj na Šmartinski cesti umrli dve dekleti.
Oglej si celoten članek

Od 24. marca svojci pogrešajo 26-letnega Petra Vodenika iz Litije. Več okoliščin ni znanih (kako je oblečen, kje naj bi bil).

Na PU Ljubljana naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, naj to sporočijo na eno izmed telefonskih številk policije: intervencijsko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Ali je bil Peter udeležen v prometni nesreči na Šmartinski?

Po nekaterih virih naj bi bili v kombiniranem vozilu, ki je bilo udeleženo v sobotni nesreči na Šmartinski cesti, namesto trije, kot je sprva kazalo, štirje potniki. V vozilu naj bi bil namreč tudi P. V. iz Litije, ki pa je po nesreči skrivnostno izginil.

Po naših neuradnih, a zanesljivih podatkih gre za isto osebo.

Preživeli 28-letnik, ki je bil v nesreči hudo ranjen, je, potem ko se je zbudil iz kome, namreč vprašal, kako je z voznikom. To pa je tudi razlog, zaradi katerega so policisti začeli iskati še četrtega potnika v kombiniranem vozilu.

Foto: GBL NESRECA Umrli dve dekleti

Na Šmartinski cesti v Ljubljani se je v soboto okoli 5. ure zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli 19- in 20-letno dekle, 28-letni moški pa je bil hudo poškodovan. Kombinirano vozilo je silovito trčilo v tovorno vozilo, pri čemer so potniki padli iz vozila.

Kombinirano vozilo je peljalo po Šmartinski cesti proti Šentjakobu in v križišču s servisno ulico z uvozom z avtoceste zapeljalo skozi rdečo luč, takrat pa je z njegove desne strani pripeljal 58-letni voznik tovornega vozila. Ta je nato trčil v desno stran vozila, ki ga je zato začelo zanašati po vozišču, med tem pa so iz njega padli vsi potniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 31

  • 12:06 28. Marec 2013.

    Karkoli se je že zgodilo,nekako bo treba preboleti(tako sorodniki žrtev kot sam povzročitelj)-kaj lahko se kaj podobnega zgodi komurkoli izmed …

  • 09:55 28. Marec 2013.

    najbrž mu ni lahko zdaj ampak upam da bo dobro z njim

  • 07:53 27. Marec 2013.

    NEURADNO: po nesreči naj bi prišel domov, se vsedel v Ibizo in odpeljal neznano kam.. <br />Slab občutek mam...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.