Slovenija > Črna kronika
98 ogledov

Pogrešajo Petra, je vozil on?

Peter Vodenik PU Ljubljana
S PU Ljubljana so sporočili, da pogrešajo 26-letnega Petra Vodenika iz Litije. Domnevno naj bi bil vpleten v hudo prometno nesrečo, v kateri sta v soboto zjutraj na Šmartinski cesti umrli dve dekleti.

Od 24. marca svojci pogrešajo 26-letnega Petra Vodenika iz Litije. Več okoliščin ni znanih (kako je oblečen, kje naj bi bil).

Na PU Ljubljana naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, naj to sporočijo na eno izmed telefonskih številk policije: intervencijsko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Ali je bil Peter udeležen v prometni nesreči na Šmartinski?

Po nekaterih virih naj bi bili v kombiniranem vozilu, ki je bilo udeleženo v sobotni nesreči na Šmartinski cesti, namesto trije, kot je sprva kazalo, štirje potniki. V vozilu naj bi bil namreč tudi P. V. iz Litije, ki pa je po nesreči skrivnostno izginil.

Po naših neuradnih, a zanesljivih podatkih gre za isto osebo.

Preživeli 28-letnik, ki je bil v nesreči hudo ranjen, je, potem ko se je zbudil iz kome, namreč vprašal, kako je z voznikom. To pa je tudi razlog, zaradi katerega so policisti začeli iskati še četrtega potnika v kombiniranem vozilu.

NESRECA | Avtor: GBL GBL
Umrli dve dekleti

Na Šmartinski cesti v Ljubljani se je v soboto okoli 5. ure zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli 19- in 20-letno dekle, 28-letni moški pa je bil hudo poškodovan. Kombinirano vozilo je silovito trčilo v tovorno vozilo, pri čemer so potniki padli iz vozila.

Kombinirano vozilo je peljalo po Šmartinski cesti proti Šentjakobu in v križišču s servisno ulico z uvozom z avtoceste zapeljalo skozi rdečo luč, takrat pa je z njegove desne strani pripeljal 58-letni voznik tovornega vozila. Ta je nato trčil v desno stran vozila, ki ga je zato začelo zanašati po vozišču, med tem pa so iz njega padli vsi potniki.

Komentarjev 31
  • smejka 12:06 28.marec 2013.

    Karkoli se je že zgodilo,nekako bo treba preboleti(tako sorodniki žrtev kot sam povzročitelj)-kaj lahko se kaj podobnega zgodi komurkoli izmed nas.Zdaj je važno,da se pogrešani vrne in se mu pomaga.Mi pa ignorirajmo nesmiselne komentarje.

  • Oseba_ 09:55 28.marec 2013.

    najbrž mu ni lahko zdaj ampak upam da bo dobro z njim

  • Sadistiq 07:53 27.marec 2013.

    NEURADNO: po nesreči naj bi prišel domov, se vsedel v Ibizo in odpeljal neznano kam.. Slab občutek mam...