Pogrešana mladoletna Barbara

Foto: PU Celje pogrešana Barbara Kumar Foto: PU Celje pogrešana Barbara Kumar Foto: PU Celje pogrešana Barbara Kumar
Od petka zvečer je pogrešana 17-letna Barbara Kumar iz Osredka pri Zrečah.
Oglej si celoten članek

"Barbara je vitka in visoka okoli 160 cm. Ima svetlejše dolge lase. Oblečena je v črne oprijete hlače, črn pulover in bundo vojaško zelene barve z rjavim krznom na ovratniku. Obuta je v rjave čevlje," so sporočili policisti. 

Obstaja velika verjetnost, da sta pogrešana Barbara Kumar in pogrešani Luka Senkar skupaj.

Pomagajte Od petka pogrešan Luka

Vse, ki ste Barbaro opazili ali karkoli veste o njenem izginotju prosijo, da to sporočite na telefonsko številko Policijske postaje Slovenske Konjice 03 757 57 50 ali na številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:25 10. December 2017.

    Delno se strinjam s tabo,a bojim se da jih to ne bi prevzgojilo,je že prepozno,očitno je bila vzgoja na trhlih …

  • 15:02 10. December 2017.

    Ne podpiram nasilja,ampak namlatit oba,ko se zopet prikazeta.Da jima vec nikoli ne bo prisla na pamet taka bedarija.Neprava druzba,zblojenost in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.