Slovenija
14922 ogledov

Pogrešana mladoletna Barbara

pogrešana Barbara Kumar
1/3
PU Celje
Od petka zvečer je pogrešana 17-letna Barbara Kumar iz Osredka pri Zrečah.

"Barbara je vitka in visoka okoli 160 cm. Ima svetlejše dolge lase. Oblečena je v črne oprijete hlače, črn pulover in bundo vojaško zelene barve z rjavim krznom na ovratniku. Obuta je v rjave čevlje," so sporočili policisti. 

Obstaja velika verjetnost, da sta pogrešana Barbara Kumar in pogrešani Luka Senkar skupaj.

Luka Senker Pomagajte Slovenija Od petka pogrešan Luka

Vse, ki ste Barbaro opazili ali karkoli veste o njenem izginotju prosijo, da to sporočite na telefonsko številko Policijske postaje Slovenske Konjice 03 757 57 50 ali na številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • romy 16:25 10.december 2017.

    Delno se strinjam s tabo,a bojim se da jih to ne bi prevzgojilo,je že prepozno,očitno je bila vzgoja na trhlih nogah...kmalu bosta odletela iz gnezda,se bosta morala sama znajti...potem pa naj delata karkoli želita,povratka nema...

  • Ledena 15:02 10.december 2017.

    Ne podpiram nasilja,ampak namlatit oba,ko se zopet prikazeta.Da jima vec nikoli ne bo prisla na pamet taka bedarija.Neprava druzba,zblojenost in neucinkovita vzgoja in nemoc starsev.Samo batine,kaksni psihologi in psihiatri in strokovna pomoc.Evo ti edino ucinkovito pomoc,parkrat zasamarat in par vzgojnih ...prikaži več ,problem resen.Smrklovje eno neodgovorno.