Pogrešano deklico našli!

Preko spletnih omrežij se je popoldne z veliko hitrostjo začela širiti vest o pogrešani deklici, ki naj bi izginila v Šiški v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Objava, ki se še vedno širi na omrežjih, predvsem na Facebooku, je vsebovala tudi fotografijo deklice, ki pa je – zaradi zaščite otroka – ne objavljamo. 

Danes ob 17.15 uri je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena, da starši že tri ure pogrešajo deklico, ki se je od doma v Šiški odpeljala s kolesom,” je za Žurnal24.si pojasnila Nataša Pučko z ljubljanske policijske uprave. Policisti so nemudoma začeli z iskanjem in deklico našli na Litostrojski ulici, ko se je s kolesom vračala domov. Z deklico je vse v redu, policisti so jo predali staršem.

Informacijo o tem, da torej deklica ni več med pogrešanimi objavljamo tudi zato, ker se vest o tem, da je pogrešana, hitro širi na spletnih omrežjih. Kot rečeno, deklica iz Šiške je že na varnem doma. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.