Slovenija > Črna kronika
128 ogledov

Pogrešano deklico našli!

Preko spletnih omrežij se je popoldne z veliko hitrostjo začela širiti vest o pogrešani deklici, ki naj bi izginila v Šiški v Ljubljani.

Objava, ki se še vedno širi na omrežjih, predvsem na Facebooku, je vsebovala tudi fotografijo deklice, ki pa je – zaradi zaščite otroka – ne objavljamo. 

Danes ob 17.15 uri je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena, da starši že tri ure pogrešajo deklico, ki se je od doma v Šiški odpeljala s kolesom,” je za Žurnal24.si pojasnila Nataša Pučko z ljubljanske policijske uprave. Policisti so nemudoma začeli z iskanjem in deklico našli na Litostrojski ulici, ko se je s kolesom vračala domov. Z deklico je vse v redu, policisti so jo predali staršem.

Informacijo o tem, da torej deklica ni več med pogrešanimi objavljamo tudi zato, ker se vest o tem, da je pogrešana, hitro širi na spletnih omrežjih. Kot rečeno, deklica iz Šiške je že na varnem doma. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.