Pogrešano mladoletnico so našlli

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Svojci in policija so našli pogrešano mladoletnico iz Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Ljubljana je bila danes v jutranjih urah obveščena, da je pogrešana mladoletnica iz Ljubljane.

"Naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo, Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad, pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200," so sporočili policisti. 

"Opazili smo jo v Trzinu!"

Bralka Hana nas je okrog devetih obvestila, da so mladoletnico okrog osmih zvečer opazili v Trzinu, kjer je bila menda že večkrat, in da so o tem obvestili tudi policijo. Priložila je tudi fotografijo.

Na policiji so potrdili, da so bili obveščeni, da je bila pogrešana opažena v Trzinu, kjer so jo nato policisti tudi našli. Iskanje so zato preklicali. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:38 8. Maj 2016.

    Zdaj jo naj pa malo bolj čuvajo, da ne bo spet, še tretjič, pogrešana ...

  • sam če primerjam fotografiji iz osebne pa iz trzina....jz je ne bi prepoznal

  • 21:27 7. Maj 2016.

    Pa sej so je že 4 urce nazaj našli, ažurnost pa ko crknjen konj na begu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.