Pohorje: vnovič blokirani računi

Foto: mediaspeed stajerska 28.10.11. franc kangler, Srecko Vilar, direktor Sportnega centra Pohor
Smučarska sezona na Pohorju je bila letos nadpovprečno dolga. Še ta konec tedna je bilo mogoče smučati na Arehu.
Oglej si celoten članek

"V tem trenutku zagotovo ne," nam je dan po objavi članka, da bi naj v Športnem centru Pohorje (ŠCP) razmišljali o vrnitvi koncesije za upravljanje pohorske vzpenjače, prek SMS-sporočila sporočil Srečko Vilar, direktor ŠCP.

Tudi terme umaknile

Poročali pa smo, da so že lani imeli v Marpromu pripravljen načrt B, da prevzamejo upravljanje vzpenjače, če bi ŠCP, ki je v likvidnostnih težavah, vrnil koncesijo. Tudi na Zavodu za turizem Maribor že imajo neuradne informacije, da v ŠCP razmišljajo v tej smeri. Po javno dostopnih podatkih je razvidno, da podjetje, ki ima v upravljanju vsa mariborska smučišča, kljub dolgi in uspešni sezoni še vedno pestijo finančne težave. Nedavno so imeli znova blokirane račune. Z njimi pa so po koncu sezone prekinili sodelovanje tudi v Termah Maribor. "Za zdaj nismo podaljšali sodelovanja, ki smo ga imeli v zimski sezoni," je pojasnila Leonida Selinšek, direktorica Term Maribor.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.