Pokopalo ga je drevo

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: iStockphoto)
Okrog osmih zjutraj se je med delom v gozdu pri kraju Zabukovje pri Raki v občini Krško smrtno ponesrečil moški.
Oglej si celoten članek

"Ob 7.42 je pri delu v gozdu padlo drevo na krajana pri kraju Zabukovje pri Raki v občini Krško. Aktivirani so bili krški poklicni gasilci, ki so dvignili drevo s ponesrečenca," so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Tiskovni predstavnik Policijske uprave (PU) Krško Robert Perc je povedal, da gre za Ljubljančana, ki je začasno bival na območju Krškega.


"Po ogledu in zbiranju obvestil smo ugotovili, da je z delom začel že včeraj. Ker je traktor še vedno deloval, moškega pa ni bilo, so ga sosedje začeli iskati. Našli so ga pod hlodom. Verjetno je s traktorjem premikal hlode in je eden padel nanj, zaradi česar je na kraju nesreče umrl in so ga zjutraj našli že mrtvega," je povedal Robert Perc s PU Krško.

Opravljen je bil tudi ogled ob prisotnosti zdravnika, ki je smrt zjutraj tudi potrdil, tuja krivda v dogodku pa je zaenkrat izključena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.