Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Pokopalo ga je drevo

Slika je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Okrog osmih zjutraj se je med delom v gozdu pri kraju Zabukovje pri Raki v občini Krško smrtno ponesrečil moški.

"Ob 7.42 je pri delu v gozdu padlo drevo na krajana pri kraju Zabukovje pri Raki v občini Krško. Aktivirani so bili krški poklicni gasilci, ki so dvignili drevo s ponesrečenca," so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Tiskovni predstavnik Policijske uprave (PU) Krško Robert Perc je povedal, da gre za Ljubljančana, ki je začasno bival na območju Krškega.


"Po ogledu in zbiranju obvestil smo ugotovili, da je z delom začel že včeraj. Ker je traktor še vedno deloval, moškega pa ni bilo, so ga sosedje začeli iskati. Našli so ga pod hlodom. Verjetno je s traktorjem premikal hlode in je eden padel nanj, zaradi česar je na kraju nesreče umrl in so ga zjutraj našli že mrtvega," je povedal Robert Perc s PU Krško.

Opravljen je bil tudi ogled ob prisotnosti zdravnika, ki je smrt zjutraj tudi potrdil, tuja krivda v dogodku pa je zaenkrat izključena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.