Policija 21-letniku zasegla večjo količino prepovedanih drog

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Ljubljančan je že bil obravnavan zaradi tovrstnih kaznivih dejanj.
Oglej si celoten članek

Bežigrajski policisti so v torek, 19. aprila, na terenu zalotili 21-letnika, ki je drugi osebi prodal prepovedano drogo heroin. Ta je bil kupcu v postopku zasežen, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Pri 21-letnemu osumljencu so policisti v nadaljnjem postopku našli okoli 50 zavitkov s skupno okoli 100 gramov heroina in okoli 50 zavitkov s skupno okoli 23 gramov kokaina ter denar, za katerega se sumi, da izhaja iz prepovedane prodaje drog.

V nadaljevanju je bila po pridobljeni odredbi in opravljeni hišni preiskavi zaradi suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami najdena še manjša količina droge ter pripomočki za predelavo.

Osumljeni Ljubljančan, ki je bil do sedaj že dvakrat pravnomočno obsojen zaradi tovrstnih kaznivih dejanj, je bil včeraj s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor, so še sporočili iz PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.