Slovenija
1231 ogledov

Policija 21-letniku zasegla večjo količino prepovedanih drog

Zaseg prepovedanih drog in denarja. PU Ljubljana
Ljubljančan je že bil obravnavan zaradi tovrstnih kaznivih dejanj.

Bežigrajski policisti so v torek, 19. aprila, na terenu zalotili 21-letnika, ki je drugi osebi prodal prepovedano drogo heroin. Ta je bil kupcu v postopku zasežen, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Pri 21-letnemu osumljencu so policisti v nadaljnjem postopku našli okoli 50 zavitkov s skupno okoli 100 gramov heroina in okoli 50 zavitkov s skupno okoli 23 gramov kokaina ter denar, za katerega se sumi, da izhaja iz prepovedane prodaje drog.

V nadaljevanju je bila po pridobljeni odredbi in opravljeni hišni preiskavi zaradi suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami najdena še manjša količina droge ter pripomočki za predelavo.

Osumljeni Ljubljančan, ki je bil do sedaj že dvakrat pravnomočno obsojen zaradi tovrstnih kaznivih dejanj, je bil včeraj s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor, so še sporočili iz PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.