Policija išče roparja

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Dva moška oropala bencinsko črpalko v Divači. Policija išče moška, ki sta se odpeljala z avtodomom s francosko registracijo.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti so bili včeraj okoli 20. ure obveščeni o oboroženem ropu bencinskega servisa v Divači. Kriminalisti so ugotovili, da sta dva oborožena moška vstopila v prostore bencinskega servisa in prodajalca z grožnjo prisilila, da jima je omogočil dostop do denarja. Po izvršenem ropu sta kraj zapustila z avtodomom znamke Fiat, tip Pilote, reg. štev. CB249-YL (Francija), s katerim sta tudi prišla na kraj dogodka.

Policija javno objavlja fotografijo vozila in prosi vse občane, ki bi opisan avtodom videli, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo, pokličejo na interventno številko policije 113 ali podatke sporočijo na anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:42 11. December 2012.

    Jaz iščem pa denar , da bom darila lahko nabavil...

  • 11:46 11. December 2012.

    Ja zgleda , da Francozi poznajo boljše Slovenijo , kot pa LOKALNA policija. Pa mene bi blo sram objavit , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.