Slovenija > Črna kronika
43 ogledov

Policija išče roparja

Rop bencinske črpalke v Divači PU Koper
Dva moška oropala bencinsko črpalko v Divači. Policija išče moška, ki sta se odpeljala z avtodomom s francosko registracijo.

Koprski policisti so bili včeraj okoli 20. ure obveščeni o oboroženem ropu bencinskega servisa v Divači. Kriminalisti so ugotovili, da sta dva oborožena moška vstopila v prostore bencinskega servisa in prodajalca z grožnjo prisilila, da jima je omogočil dostop do denarja. Po izvršenem ropu sta kraj zapustila z avtodomom znamke Fiat, tip Pilote, reg. štev. CB249-YL (Francija), s katerim sta tudi prišla na kraj dogodka.

Policija javno objavlja fotografijo vozila in prosi vse občane, ki bi opisan avtodom videli, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo, pokličejo na interventno številko policije 113 ali podatke sporočijo na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 2
  • feferon 12:42 11.december 2012.

    Jaz iščem pa denar , da bom darila lahko nabavil...

  • Žurnalček 11:46 11.december 2012.

    Ja zgleda , da Francozi poznajo boljše Slovenijo , kot pa LOKALNA policija. Pa mene bi blo sram objavit , da so pobegnili s svojim avtodomom . Lahko bi vsaj rekli , da iščejo sam avtodom , brez opisa razloga. ...prikaži več Naslednič pričakujem , da bodo iskali in dali sliko invalidskega vozička in invalida , ki je oropal banko ! Res da iz Divače vodi 7 cest, vendar na vsaki leži bencinski servis , mimo katerega se bi morali roparji peljati. Ali je bilo tako težko, enemu njihovemu sodelavcu stati ob cesti in gledati , če gredo mimo?