Policija išče roparja

Konec tedna sta se na območju Ljubljane zgodila dva ropa. Policija oba storilca še išče.
Oglej si celoten članek

V preteklem vikendu so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o dveh ropih. 1. februarja so bili policisti okoli 18. ure obveščeni o ropu prodajalne bencinskega servisa na Rudniku. Z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je zamaskirani neznanec vstopil v prodajalno in od zaposlenih s pištolo, zahteval gotovino. Odtujil je več sto evrov gotovine, nato pa s kraja pobegnil v smeri nakupovalnega centra.  Policija še vedno išče moškega, starega med 20 in 24 let, visokega okoli 170 centimetrov, suhe postave, oblečenega v temno jakno, na glavi pa je imel kapo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Nad prodajalca z nožem

Dan kasneje pa je zamaskirani neznanec vstopil v prostore prodajalne v Kamniku in z nožem grozil zaposlenima. Odtujil je gotovino, vinjete in cigarete. Nato pa s kraja pobegnil v v smeri trgovsko poslovnega centra Perovo. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov. Policija išče moškega visokega okoli 175 centimetrov, oblečenega v črn pulover s kapuco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.