Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Policija išče roparja

Konec tedna sta se na območju Ljubljane zgodila dva ropa. Policija oba storilca še išče.

V preteklem vikendu so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o dveh ropih. 1. februarja so bili policisti okoli 18. ure obveščeni o ropu prodajalne bencinskega servisa na Rudniku. Z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je zamaskirani neznanec vstopil v prodajalno in od zaposlenih s pištolo, zahteval gotovino. Odtujil je več sto evrov gotovine, nato pa s kraja pobegnil v smeri nakupovalnega centra.  Policija še vedno išče moškega, starega med 20 in 24 let, visokega okoli 170 centimetrov, suhe postave, oblečenega v temno jakno, na glavi pa je imel kapo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Nad prodajalca z nožem

Dan kasneje pa je zamaskirani neznanec vstopil v prostore prodajalne v Kamniku in z nožem grozil zaposlenima. Odtujil je gotovino, vinjete in cigarete. Nato pa s kraja pobegnil v v smeri trgovsko poslovnega centra Perovo. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov. Policija išče moškega visokega okoli 175 centimetrov, oblečenega v črn pulover s kapuco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.