Policija išče voznico, ki je zbila otroka in odpeljala

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti neznano voznico in priče prometne nesreče prosijo, naj se zglasijo na Policijski postaji Maribor II, so sporočili s Policijske uprave Maribor.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti iščejo neznano voznico, ki je v ponedeljek v Mariboru na prehodu za pešce trčila v otroka in odpeljala.

Odpeljala naprej

V ponedeljek okoli 14. ure je na Dvorakovi ulici v Mariboru, v bližini objekta s hišno številko sedem, neznana voznica neznanega sivega osebnega avtomobila na prehodu za pešce izsilila prednost otroku in trčila vanj. Po dogodku je s kraja dogodka odpeljala v smeri Ljubljanske ulice. Otrok se je v nesreči lažje telesno poškodoval, navajajo policisti.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo neznano voznico in priče prometne nesreče, naj se zglasijo na Policijski postaji Maribor II (Cesta proletarskih brigad 75) ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimno telefonsko številko policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.