Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Policija išče voznico, ki je zbila otroka in odpeljala

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti neznano voznico in priče prometne nesreče prosijo, naj se zglasijo na Policijski postaji Maribor II, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Mariborski policisti iščejo neznano voznico, ki je v ponedeljek v Mariboru na prehodu za pešce trčila v otroka in odpeljala.

Odpeljala naprej

V ponedeljek okoli 14. ure je na Dvorakovi ulici v Mariboru, v bližini objekta s hišno številko sedem, neznana voznica neznanega sivega osebnega avtomobila na prehodu za pešce izsilila prednost otroku in trčila vanj. Po dogodku je s kraja dogodka odpeljala v smeri Ljubljanske ulice. Otrok se je v nesreči lažje telesno poškodoval, navajajo policisti.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo neznano voznico in priče prometne nesreče, naj se zglasijo na Policijski postaji Maribor II (Cesta proletarskih brigad 75) ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimno telefonsko številko policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.