Policija išče voznika električnega skiroja

Foto: True value paint
Trčil v peško in pobegnil.
Oglej si celoten članek

"V petek, 5. 4. 2024, okoli 18.30 se je na pločniku Šmartinske ceste, v bližini križišča z Ameriško ulico v Ljubljani zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznik e-skiroja in peška. Neznani voznik e-skiroja je trčil v peško, ki se je pri tem huje poškodovala in ne da bi nudil svoje podatke odpeljal s kraja," so sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosiji vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da to sporočijo na številko 113 ali (01) 586 76 00. Prav tako pozivamo neznanega voznika e-skiroja, da pokliče na podani številki ali se zglasi na Policijski postaji Ljubljana Moste, Tovarniška ulica 50, Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 13:18 8. April 2024.

    Danes se pelje po Blawaisovi motorin z rdečo tablico dostavne službe hrane. Ker je po cestah , ki ima 2 …

  • 20:27 7. April 2024.

    kolesarji, bodisi e-sliroji, navadna ali električna kolesa so razred zase. kasta preko vseh. ko nam paše po cesti, ko paše …

  • 12:47 7. April 2024.

    V Ljubljani je glede skirojev divji zahod!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.