Policija išče voznika sivega poškodovanega vozila

Foto: PU Kranj Prometna nesreča Foto: PU Kranj Prometna nesreča
Ste videli voznika, ki je ogrozil več udeležencev v prometu?
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so včeraj pozno zvečer obravnavali voznika, ki je z nevarno vožnjo pod vplivom alkohola (1,22 mg/l) v Stražišču in na glavni cesti pri Orehku povzročil dve prometni nesreči, s svojo vožnjo pa je močno ogrožal tudi ostale udeležence v prometu.

"Gre za voznika sivega osebnega avtomobila Fiat punto, kranjskih registrskih oznak," razlaga Bojan Kos s PU Kranj. "Policisti njegovo vožnjo obravnavajo kot kaznivo dejanje in prosijo udeležence, ki so se srečali z njim in jih je voznik kakorkoli ogrozil, da se javijo na interventno številko 113."

Foto: PU Kranj Prometna nesreča

Policisti iščejo tudi neznanega voznika, ki je okoli 22.30 vozil iz smeri Medvod proti Kranju in se je pri šoli B&B na Orehku trčenju s tem voznikom v zadnjem trenutku uspel rešiti z vožnjo mimo njega po nasprotnem smernem vozišču. "Brez tega manevra bi s pijanom voznikom silovito čelno trčil," še razlaga Bojan Kos. "Tega voznika  obravnavamo kot morebitno pričo in naj se prosimo javi policiji."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:13 4. Junij 2019.

    Koga zdaj iščejo? Voznika tega sivega Punta, ali onega, ki se mu je izognil, ali kar oba? Če so tega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.